miercuri, 13 iunie 2012

2 luni de activitate - Va multumim !!!

Dragi prieteni,

Astazi este o zi speciala pentru noi datorita faptului ca implinim 2 luni de cand ne-am lansat in marea aventura BioLove.

Cand s-a nascut ideea am stiut ca va fi greu dar, am sperat ca va vom putea satisface dorintele oferindu-va produse sanatoase, BIO si naturale, cu gusturi deosebite si pe placul tuturor. Totusi, marea provocare ramane in continuare castigarea increderii Dvs. in noi si in produsele noastre. Noi stim ca aceste produse au toate avantajele de a avea succes si sunt tot ceea ce incercam sa va spunem ca sunt, ca au toate calitatile de care Dvs. aveti nevoie pentru a trai sanatos, a va schimba viata, intr-o  lume care ofera mult prea multe variante nesanatoase.

In acesta zi aniversara ne dorim doar sa aveti incredere ca va vom livra mai mult decat un produs pentru ca scopul nostru este acela de a va ajuta cu sfaturi, recomandari, idei si, de ce nu, un gand bun si o ureche care stie sa asculte :)

Va multumim din suflet pentru ca ne urmariti activitatea, ne sprijiniti si ne comandati produsele si, pentru ca la fel ca noi, credeti in ideea de reintegrare a naturii in viata si alimentatia de zi cu zi.

Pentru voi, pentru ca este o saptamana aniversara, am pregatit o surpriza la orice comanda efectuata pe www.biolove.ro pana duminica, 16.06.2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu