vineri, 27 aprilie 2012

La vie en BIO rose..



             La vie en BIO rose..


  E weekend time.Nu am timp de prostii, nu am timp de pierdut. Cand faci ceea ce iti place parca totul se leaga, totul degurge de la sine,  energia pozitiza e peste tot.Stiu ca majoritatea a pornit spre mare sau munte sa petreaca, dar eu voi ramane in Bucuresti sa combin munca in speta noua afacere BioLove Bazar, cu placerea.

  Astazi avem concurs, de onorat comenzi si de oferit noi promotii, trebuie sa ne aprovizionam din nou deoarece oamenii doresc mai mult din produsele noastre so, great for us, smart choice for them ;)

  O sa sarbatorim dar in stilul nostru, in stilul BioLove.Vom merge in parcul de langa casa si ne vom relaxa pe iarba de un verde crud de langa lac.Avem vinul Omnia, Feteasca neagra disponibil pe www.biolove.ro si paharele de cristal aferente, deh atata aroganta ne permitem si noi din cand in cand.Va propun sa incercati acest deliciu al  lui Bachus deoarece are un gust puternic, autentic, catifelat si intens care iti inunda simturile si te relaxeaza. E sanatos, produs din struguri ecologici nu din pastile ca majoritatea vinurilor ce se gasesc pe piata si asta conteaza pentru toti cei care aleg calitatea dar si placerea in acelasi timp.

  Eu asta am ales de ceva vreme si tin sa va impartasesc ca lucrurile imi merg excelent.Nu am timp de lucruri inutile, de prostii, nu am timp de pierdut.

Cheers dragii mei, eu va doresc la toti "La vie en BIO rose" !


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu