luni, 28 mai 2012

Sanatatea - prioritatea nr. 1 !!!

As fi vrut  sa va scriu astazi despre beneficiile produselor in care cred si pe care le promovez, dupa cum stiti: produse bio, mancare,  bauturi  si bineinteles dulciuri dar, in timp ce imi verificam mail-urile, am dat peste un newsletter al Ligiei Pop care, daca nu are puterea sa va schimbe permanent viata, cu siguranta va reusi sa va scape de cateva obiceiuri pe care le credeati sanatoase. Astfel, astazi am renuntat sa va indemn sa cumparati produse bio si va rog sa cititi articolul integral. Pentru ca a avea un corp sanatos nu inseamna doar sa consumati produse sanatoase ci reprezinta un stil de viata, iar pe mine nu ma ajuta o vanzare dupa care Dvs. sa renuntati pentru ca nu vedeti nici o imbunatatire dupa ce ati consumat produse bio – BioLove.

Intr-o concluzie simplista, trebuie sa invatati sa mancati cat mai multa hrana vie, sa renuntati la fructe deoarece contin foarte mult zahar, sa consumati cate mai multe sucuri de legume si sucuri verzi (din frunze), cat mai multi vlastari, sa renuntati la lactate si carne.

Nu va speriati, articolul este cat se poate de complet si veti gasi link-uri catre alte articole care aduc completari la cele mentionate, variante de ce si cum puteti manca sanatos.

Articolul il gasiti la :
http://ligiapop.com/2012/05/28/vindeca-te-cu-raw-food-institute-de-sanatate-din-lume/

Mai presus de marketing, vanzari si profit, promisiunea noastra de valoare este promovarea unui stil de viata sanatos si asta vom incerca sa facem, cu ajutorul si prin atentia Dvs. la mesaj.
Va multumesc pentru timpul acordat si pana data viitoare va rog sa « traiti sanatos » !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu